torsdag, oktober 15, 2015

Kristen familie i Pakistan banket opp fordi de hentet rent vann fra springen i den lokale moskeen

En kristen familie i Pakistan var nær ved å bli lynsjet av lokale muslimer da faren ble konfrontert med at han hadde hentet vann fra en spring i moskeen. I følge lokale kilder er moskeens spring den eneste rene vannkilden i landsbyen.

Når lokale muslimer oppdaget at mannen tappet vann fra springen i moskeen var en kristen, fortalte de at han kunne bare få tillatelse til å gjøre det om han konverterte til Islam. Men når den kristne mannen og hans sønner nektet, samlet det seg en mobb rundt familien og banket dem opp.

Familien måtte flykte fra sitt hjem for å unngå de lokale muslimenes vrede som beskyldte dem for blasfemi.

Det er nettavisen The Christian Post som melder dette med Den britisk-pakistanske foreningen som kilde. I følge denne foreningen har den kristne mannen, den 40 årige Aftab Gill, hentet vann fra denne springen mange ganger. Slik mange andre i landsbyen gjør.

De lokale muslimene oppdaget ham den 14. august og da begynte problemene for alvor. Faren hadde da med seg sine to sønner, den 12 år gamle Akash og den fem år gamle Adan. De ble stanset av den 18 år gamle muslimen, Zain Shah, som ba dem om å konvertere til Islam. Barna var de første til å takke nei. De svarte Zain Shah at de elsket Jesus!

Noen dager senere ble familien banket opp av en muslimsk mobb.

La oss huske denne familien i våre bønner.

Ingen kommentarer: